Centar Wizard početna strana E-Mail
Web Dizajn
Adobe Dreamweaver
Adobe Photoshop
Adobe Fireworks
Adobe flash

WEB DIZAJN

Želite da naučite kako da napravite Web sajt?

Centar Wizard Vam nudi da kroz ovaj kurs naučite da uspešno kreirate Web sajt.
Kurs obuhvata načine izrade i postavljanja web prezentacija, uz teorijski uvod, a potom i rad sa konktretnim alatima za kreiranje prezentacija kao sto su Adobe Dreaweaver, HTML 5, CSS 3.

Ciljevi kursa:

Cilj kursa je da polaznik može samostalno da izgradi web sajt, da ga postavi i održava. Paket Web Dizajn uspešno spaja sva četiri programska paketa i uči Vas da efikasno koristite njihove mogućnosti u kreiranju Web sajta. Takođe kurs daje osnovu za kasniji dalji razvoj i učenje Internet programiranja i tehnologija, kao što su PHP,MySQL, JavaScript i dr.

Rad u grupi:

Grupe su male, od 3-6 polaznika tako da predavač ima mogućnosti da svakom polazniku posveti onoliko vremena i pažnje koliko je potrebno da se savlada predviđeno gradivo. Termini su fiksni i određuju se na početku kursa i važe do završetka kursa.

Individualna obuka:

Individualna obuka ili mala grupa od 2 polaznika se održava u termninima koji su u dogovoru između Centra Wizard i polaznika. Termini nisu fiksni kao kod grupne nastave i mogu da variraju u zavisnosti od obaveza koje polaznici imaju. Preporučujemo ovakav vid obuke svim polaznicima koji menjaju radne smene ili iz bilo kojih drugih razloga nisu u prilici da dolaze uvek u fiksnim terminima.

Šta obuhvata kurs:

U cenu kurs uračunata je obuka, knjiga za web dizajn, kao i polaganje završnog ispita i izdavanje sertifikata.

Predznanje:

Za ovoj kurs neophodno je osnovno poznavanje Windows operativnog sistema.

Cena paketa Web dizajn:

(Adobe Dreamweaver, HTML5, CSS3)

Grupa 3-6 polaznika

18.600,00 din.

Grupa 2 polaznika:

21.900,00 din.

Individualna nastava:

31.800,00 din.

 


POPUST - 50% na cenu u tabeli


-VELIKA AKCIJA-
Upišite kurs računara "HTML 5 i CSS 3" do 20.Jula 2017. godine i ostvarite popust od 50%. Ponuda važi za grupnu nastavu! Plaćanje na 2 rate!

Prijavite se na tel: 011/26-26-829 ili 064/92-0000-2

 

Plaćanje na više rata. Rezervišite svoje mesto!