Centar Wizard početna strana E-Mail
Video Montaza

ADOBE PREMIERE

Želite da postanete video montažer, da steknete znanja koja će vam omoguciti da radite kao profesionalac na televiziji i u medijima? Škola Wizard provešce vas kroz savremene tehnike editovanja video sadržaja i obučiti za rad u najnaprednijem programu Adobe Premiere koji je standard u svetskoj produkciji. Naučite osnove filmske montaže, kako da pravilno spajate i režirate snimljeni materijal. Naučite kako se prave atraktivne tv reklame, uvodne špice i kako se koriste specijalni efekti koje ste viđali u poznatim holivudskim filmovima i visokobudžetnim projektima. Naučite kao se prave muzički video spotovi. Saznajte kako da uradite DVD mastering i objavite vaše radove kao pravi profesionalac. Svaki polaznik koji završi kurs stiče pravo da polaže test radi dobijanja sertifikata

Broj časova po nivou:

 

Nastava u grupi:

40 časova

Individualna nastava:

30 časova

 

Rad u grupi:

Grupe su male, od 3-6 polaznika tako da predavač ima mogućnosti da svakom polazniku posveti onoliko vremena i pažnje koliko je potrebno da se savlada predvideno gradivo. Termini su fiksni i određuju se na početku kursa i važe do završetka kursa.

Individualna obuka:

Individualna obuka ili mala grupa od 2 polaznika se održava u termninima koji su u dogovoru izmedu Centra Wizard i polaznika. Termini nisu fiksni kao kod grupne nastave i mogu da variraju u zavisnosti od obaveza koje polaznici imaju. Preporucujemo ovakav vid obuke svim polaznicima koji menjaju radne smene ili iz bilo kojih drugih razloga nisu u prilici da dolaze uvek u fiksnim terminima.

Šta obuhvata kurs:

U cenu kursa uračunata je obuka, knjiga za Adobe Premiere CS4, kao i polaganje završnog ispita i izdavanje sertifikata.

Predznanje:

Za ovoj kurs neophodno je osnovno poznavanje Windows operativnog sistema.

Cena kursa: Adobe Premiere CS6

Grupa 3-6 polaznika

19.200,00 din.

Grupa 2 polaznika:

25.900,00 din.

Individualna nastava:

35.000,00 din.


Plaćanje na više rata. Rezervišite svoje mesto!