Centar Wizard početna strana E-Mail
Grcki jezik

GRČKI JEZIK

Naučite grčki jezik po Epikoliniste elinika programu!

Centar Wizard organizuje 5 nivoa učenja:

  • početni 1 - Αρχάριο επίπεδο 1
  • početni 2 - Αρχάριο επίπεδο 2,
  • srednji 1 - Ενδιάμεσο επίπεδο 1
  • srednji 2 - Ενδιάμεσο επίπεδο 2
  • napredni - Προσδευμένο επίπεδο

Epikoliniste elinika - Program za učenje grčkog jezika.

Za sve one koji nam dolaze sa već stečenim znanjem, obezbeđujemo pozicioni test tj, test po kome se određuje nivo Vašeg znanja i to potpuno besplatno. Pored regularnih časova, za one koji žele više da znaju, naši profesori će im rado izaći u susret organizovanjem stručnih konsultacija u zakazanom terminu.
Svi polaznici od centra Wizard dobijaju potrebnu literaturu za praćenje nastave (knjigu i radnu svesku i audio materijal koji prati lekcije). Na kraju kursa polaznici mogu da polažu test radi dobijanja sertifikata.

Broj časova po nivou:

 

Nastava u grupi:

54 časova

Individualna nastava:

46 časova


Rad u grupi:

Grupe su male, od 3-6 polaznika tako da predavač ima mogućnosti da svakom polazniku posveti onoliko vremena i pažnje koliko je potrebno da se savlada predviđeno gradivo. Termini su fiksni i određuju se na početku kursa i važe do završetka kursa.

Individualna obuka:

Individualna obuka ili mala grupa od 2 polaznika se održava u termninima koji su u dogovoru izmedu Centra Wizard i polaznika. Termini nisu fiksni kao kod grupne nastave i mogu da variraju u zavisnosti od obaveza koje polaznici imaju. Preporučujemo ovakav vid obuke svim polaznicima koji menjaju radne smene ili iz bilo kojih drugih razloga nisu u prilici da dolaze uvek u fiksnim terminima.

Šta obuhvata kurs:

U cenu kursa uračunata je obuka, original knjiga i radna sveska po Epikoliniste elinika programu, kao i polaganje završnog ispita i izdavanje sertifikata.

 

Cena kursa:

Grupa 3-6 polaznika

17.800,00 din.

Grupa 2 polaznika:

21.400,00 din.

Individualna nastava:

31.600,00 din.

Plaćanje na više rata. Rezervišite svoje mesto!