Centar Wizard početna strana E-Mail

GrafiČki dizajn

je paker za obradu, kreiranje i prezentovanje fotografija, slikanje i dizajn. Toliko je bitan medu profesionalcima da nema konkurenciju. Obuka je namenjena fotografima, grafičkim i web dizajnerima koji se svakodnevno sreću sa problemom obrade fotografija. Pošto predstavlja dobar izbor za slikanje, biće izuzetno koristan i slikarima i ilustratorima. Tu spadaju i oni koji se bave izradom tekstura za video igrice i arhitektonske vizualizacije.
Po završetku ove obuke polaznici će biti osposobljeni da izrade kompletan korporativni identitet firme (logotip, memorandum, promotivni flajer, plakat, reklamu za časopis, bilbord, uzorak kataloga, knjigu, časopis).

Obuka Grafički dizajn se sastoji od obuke za dva programa: (Adobe Illustrator ili CorelDraw ) i Adobe Photoshop. Programi predstavljaju kompletno dizajnersko rešenje za pripremu štampe i web dizajn. Adobe aplikacije dele standardizovano radno okruženje i skup alatki, i podržavaju razmenu izvornih formata datoteka, uz očuvanje strukture slojeva. Na polazniku je da odabere da li će izabrati Grafički paket sa Adobe Illustratorom ili sa CorelDraw-om, dok je Adobe Photoshop standardni deo paketa.

Prednost paketa Grafički dizajn je i u tome što je po ceni daleko povoljniji od svakog pojedinačnog kursa i predstavljaju veliku uštedu.

Obuhvata programe:


Trajanje kursa:

 

Nastava u grupi:

46 časova

Individualna nastava:

40 časova


Rad u grupi:

Grupe su male, od 3-6 polaznika tako da predavac ima mogućnosti da svakom polazniku posveti onoliko vremena i pažnje koliko je potrebno da se savlada predviđeno gradivo. Termini su fiksni i određuju se na početku kursa i važe do završetka kursa.

Individualna obuka:

Individualna obuka ili mala grupa od 2 polaznika se održava u termninima koji su u dogovoru izmedu Centra Wizard i polaznika. Termini nisu fiksni kao kod grupne nastave i mogu da variraju u zavisnosti od obaveza koje polaznici imaju. Preporučujemo ovakav vid obuke svim polaznicima koji menjaju radne smene ili iz bilo kojih drugih razloga nisu u prilici da dolaze uvek u fiksnim terminima.

Šta obuhvata kurs:

U cenu kursa uračunata je obuka, knjiga za Grafički dizajn.

Predznanje:

Za ovoj kurs neophodno je osnovno poznavanje Windows operativnog sistema.

Cena paketa Grafički dizajn:

Adobe Illustrator i Adobe Photoshop

Grupa 3-6 polaznika

18.600,00 din.

Grupa 2 polaznika:

21.900,00 din.

Individualna nastava:

31.800,00 din.

POPUST - 30% na cenu u tabeli


-VELIKA AKCIJA ZA DAN ZALJUBLJENIH-
Upišite kurs računara "Grafički dizajn" od 12. do 14. 02. 2018. godine i ostvarite popust od 30%. Ponuda važi za grupnu nastavu!

Prijavite se na tel: 011/26-26-829 ili 064/92-0000-2

 

Plaćanje na više rata. Rezervišite svoje mesto!

 

primer: ilustracija