Centar Wizard početna strana E-Mail
Francuski jezik

FRANCUSKI JEZIK

Naučite francuski jezik po Forum programu!

Centar Wizard organizuje 6 nivoa učenja:

  • početni 1 - Débutant 1
  • početni 2 - Débutant 2,
  • srednji 1 - Intermédiare 1
  • srednji 2 - Intermédiare 2
  • viši nivo - Avancé
  • napredni - Supérieur

Forum - program za učenje francuskog jezika

Za sve one koji nam dolaze sa već stečenim znanjem, obezbeđujemo pozicioni test tj, test po kome se određuje nivo Vašeg znanja i to potpuno besplatno. Pored regularnih časova, za one koji žele više da znaju, naši profesori ce im rado izaći u susret organizovanjem stručnih konsultacija u zakazanom terminu.
Svi polaznici od centra Wizard dobijaju potrebnu literaturu za praćenje nastave (knjigu i radnu svesku i audio materijal koji prati lekcije). Na kraju kursa polaznici mogu da polazu test radi dobijanja sertifikata

Broj časova po nivou:

 

Nastava u grupi:

54 časova

Individualna nastava:

46 časova


Rad u grupi:

Grupe su male, od 3-6 polaznika tako da predavač ima mogućnosti da svakom polazniku posveti onoliko vremena i pažnje koliko je potrebno da se savlada predviđeno gradivo. Termini su fiksni i određuju se na početku kursa i važe do završetka kursa.

Individualna obuka:

Individualna obuka ili mala grupa od 2 polaznika se održava u termninima koji su u dogovoru izmedu Centra Wizard i polaznika. Termini nisu fiksni kao kod grupne nastave i mogu da variraju u zavisnosti od obaveza koje polaznici imaju. Preporučujemo ovakav vid obuke svim polaznicima koji menjaju radne smene ili iz bilo kojih drugih razloga nisu u prilici da dolaze uvek u fiksnim terminima.

Šta obuhvata kurs:

U cenu kursa uračunata je obuka, original knjiga i radna sveska po Forum programu, kao i polaganje završnog ispita i izdavanje sertifikata.

Cena kursa:

Grupa 3-6 polaznika

17.800,00 din.

Grupa 2 polaznika:

21.400,00 din.

Individualna nastava:

31.600,00 din.

Plaćanje na više rata. Rezervišite svoje mesto!